Verificarea metrologică si service

Verificarea metrologică de producător - Cântar pod basculă

Societatea noastră are dreptul la verificarea de producător, care înseamnă că prima verificare metrologică la punerea în funcţiune a cântarelor pod basculă fabricate, instalate de noi şi prevăzute cu instrumente RINSTRUM, o putem efectua chiar noi, în baza împuternicirii RINSTRUM GmbH. Avantajul acestuia este că verificarea este mai flexibilă – practic oricând – poate fi efectuată, în funcţie de starea lucărilor de construcţie legate de cântarul pod basculă, chiar şi în ziua instalării.

Verificarea metrologică periodică - Cântar pod basculă

În Ungaria, conform normelor legale în vigoare, cântarele utilizate pentru cântărirea produselor care intră în comerţ, trebuiesc verificate metrologic la fiecare doi ani. În baza contractului de colaborare dintre Oficiul de Comerţ şi Autorizaţie Maghiară (OCAM, mai demult: MKEH) şi societatea noastră, vă stăm la dispoziţie pentru organizarea verificarii metrologice a cântarelor. Anterior evaluăm starea cântarului, dacă este necesar schimbăm piesele defecte, ruginite, măsurăm capacitatea de cântărire a celulelor, verificăm instrumentul, deci pregătim cântarul pentru verificarea metrologică. Potrivim data verificarii cu oficiul judeţului în cauză, asigurăm greutatea de etalon şi cu ajutorul specialistului nostru electromecanic, oferim un ajutor profesionist în derularea rapidă, fără probleme a verificarii metrologice.

Service

Ne angajăm la reparaţia, service-ul tuturor cântarelor (pod basculă, cântar de animale, cântar depozit, cântar de masă, cântar cu linie superioară, cântar rezervor, etc.), prin deplasare la faţa locului sau în cazul cântarelor cu dimensiuni mici, portabile în atelierul nostru. Vă atragem atenţia ca în cazul în care la un cântar se va schimba sau se va desface o unitate principală, există posibilitatea ca cântarul să necesite o verificare metrologică nouă.